Nieuwe Gastropub in het hart van Amsterdam-Oost

 

Welkom bij Publiek: het Amsterdamse antwoord op de gastvrije Londense gastropub. Publiek is de plek waar sfeer, snelle service, goed eten en zorgvuldig geselecteerde seizoenswijnen voor een eerlijke prijs samenkomen.

Ons menu is met liefde samengesteld en smaak staat bij ons hoog in het vaandel! Vier dagen per week ben je welkom voor een uitgebreide brunch, heerlijk diner, of om lekker te borrelen met onze huisgemaakte snacks.

Team Publiek

 

Ons team bestaat uit Caspar, Youp en Ben. Met een gezamenlijke achtergrond in het luxe restaurantwezen en een gedeelde passie voor mooie wijn en spijs combinaties, was het opzetten van Publiek een logische stap. Hier worden de kunst en plezier van het koken gemixt met de gezelligheid van een traditionele, Londense pub.

Kleine menukaart, grootse smaken

 

Publiek streeft naar vlotte service en gerechten van een hoogstaand niveau, waardoor we bewust een wat kleinere menukaart hanteren. In de ochtend bieden we zowel zoete als hartige brunch en naarmate de dag vordert komen daar snacks en dineropties bij. Natuurlijk zijn al onze snacks en couverts geschikt om samen te voegen tot een uitgebreid menu en te delen met tafelgenoten.

 

De wijnkaart van Publiek is daarnaast een bijzondere! Onze kaart bevat altijd zo’n tien seizoensgebonden wijnen die in het buitenland worden geselecteerd door onze Zuid-Franse partner Remi (Ben’s vader, een alom geprezen wijnhandelaar!) en naar Amsterdam worden gebracht.

Bijzonder en relaxt café in Amsterdam Oostpoort

 

Publiek tref je vlakbij het Stadsloket Oost in Oostpoort met een groot, zonnig terras aan de sfeervolle Ringvaart. Wil je een tafel reserveren, wat vragen over ons zelfgebakken brood, ons eigen Publiek Pils of de sustainable koffie van Friedhats Coffee Roasters?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens of kom eens langs!