Selectieve menukaart, grootse smaken

Publiek streeft naar gerechten van een hoogstaand niveau met een snelle en goede service. We passen onze kaart niet alleen elk jaargetijde aan maar ook aan de beschikbaarheid van de ingredi├źnten binnen het seizoen zodat we onze gasten altijd kunnen verassen met rijke, uitgebalanceerde smaken. Daarnaast maken we zoveel mogelijk producten zelf, van brood tot desserts en doen we een beroep op de experts waar dat nodig is, zoals de sustainable koffie van Friedhats Coffee Roasters.

SnacksLunch Diner

Een wijnkaart op trots op te zijn

De wijnkaart van Publiek is een bijzondere! De wijnen worden door Ben en zijn vader zorgvuldig geselecteerd waarbij we het seizoen en de smaak combinatie van onze gerechten in het oog houden. In aanvulling op onze vaste favorieten wijnen, bieden we in de zomer een paar extra lichte en mousserende wijnen en in de donkere dagen vullen we de kaart aan met wat volle, rode prachtige wijnen. Onze wijnkaart bevat een brede selectie uit voornamelijk Franse windstreken, die veelal te bestellen zijn per glas, karaf of fles.

 

Natuurlijk is de bierliefhebber ook hartstikke welkom bij ons. Naast een ruime bierkaart met kleine Nederlandse brouwerijen, schenken wij ons eigen Publiek Pils en hebben we altijd twee speciaal biertjes op tap.

Bekijk onze wijnkaart