Selectieve menukaart, grootse smaken

Publiek streeft naar gerechten van een hoogstaand niveau. Wij passen onze kaart per jaargetijde aan, en kijken naar de beschikbaarheid van de ingrediënten binnen het seizoen. Zo kunnen we onze gasten altijd verrassen met rijke, uitgebalanceerde smaken. Daarnaast maken we zoveel mogelijk producten zelf en doen we een beroep op de experts waar dat nodig is. Zo schenken we bijvoorbeeld een paar prachtige bieren van kleine brouwerijen en hebben we sustainable koffie van Friedhats Coffee Roasters.

OntbijtLunchDiner

Wijn en bier om trots op te zijn

De wijnkaart van Publiek is een bijzondere! De wijnen worden door Ben en zijn vader zorgvuldig geselecteerd. Hierbij houden we het seizoen en en onze gerechten in het oog. Als aanvulling op onze vaste favorieten bieden we in de zomer een paar extra lichte en mousserende wijnen aan. In de donkere dagen vullen we de kaart aan met volle, rode wijnen. Onze wijnkaart bevat een brede selectie uit voornamelijk Franse windstreken, die veelal te bestellen zijn per glas, karaf of fles.

 

Natuurlijk heeft Publiek voor ieder wat wils. Daarom is ook de bierliefhebber van harte welkom bij ons! We hanteren een ruime bierkaart vol biertjes van Nederlandse en Duitse brouwerijen, zoals Brouwerij HomelandVan Moll, en AND UNION. Tevens schenken wij ons eigen Publiek Pils, en ook onze tap bevat altijd wel wat bijzonders. Of je nou van moutig en hoppig of juist fruitig houdt: Publiek heeft het allemaal.

SterkWijnBier