Goed eten toegankelijk maken

Goed eten weer toegankelijk maken, dat is de drijfveer van Publiek.
Oprichter Ben Plassard wil dat in een gezellige en toegankelijke setting kunnen aanbieden en de verwachtingen van zijn gasten overstijgen. Publiek wordt mogelijk gemaakt door een klein team van enthousiaste mensen met een gezamenlijke achtergrond in het luxe restaurantwezen die allemaal graag heerlijk eten en drinken willen serveren aan een breed publiek. Een sfeervolle café-bistro is het resultaat. Publiek is de plek waar het kookplezier van een Frans bistro samenkomt met de gezelligheid van een Amsterdams café.

Bijzondere wijn en spijs combinaties

Onze parels van wijnen worden geselecteerd met hulp van Remi, de vader van Ben. Remi woont in Zuid-Frankrijk waar hij de laatste vijftien jaar als geprezen wijnhandelaar werkt en er altijd weer in slaagt om kwalitatief hoogstaande wijnen te vinden en te distribueren. Wij zijn erg trots dat wij deze heerlijke wijnen in Amsterdam kunnen aanbieden bij onze gerechten.

Bekijk het menu