Onze gasten heerlijk eten voorschotelen en hun verwachtingen overstijgen, dat is de drijfveer van Publiek. Publiek wordt mogelijk gemaakt door een klein team van enthousiaste mensen met een gezamenlijke achtergrond in het luxe restaurantwezen. Oprichter Ben Plassard laat zijn Franse roots spreken door de sfeervolle, gastvrije café-bistrosetting die hij heeft gecreëerd. Bij Publiek komt het kookplezier van een Frans bistro samen met de gezelligheid van een Amsterdams café.
Ons team vindt het heerlijk om onze gasten mooie wijn-spijscombinaties voor te schotelen. Hiervoor gebruiken we dan ook alleen de beste, vaak biologische producten. Alles wat onze keuken uitkomt is supervers en homemade; van onze focaccia tot aan ons ijs. De Europese kaart met Franse invloeden verandert per seizoen om zoveel mogelijk met seizoensgebonden producten te werken. Publiek is voor iedereen. Gastvrijheid is voor ons ontzettend belangrijk. Naast vlees- en visgerechten serveren we daarom ook vegetarische en veganistische opties.