Pop-up Café

 

Ons pop-up café is zeven dagen per week van 09:00 -17:00 geopend
Wegens de voorbereidingen op de heropening is het pop-up café gesloten van donderdag 28 mei tot maandag 1 juni!

 

Kom langs om onze fantastische koffie van Friedhats, huisgemaakte taarten, snacks en sandwiches te proberen. We hebben tevens een uitgebreid assortiment van gekoelde drankjes en craft bier voor je klaarstaan!

 

Snacks & Lunch

 

Sweets

Takeaway diner

 

Momenteel bieden we zeven dagen per week een takeaway diner aan.

 

Bestel tot zes dagen van tevoren en haal je diner tussen 16:00 en 20:00 bij Publiek op. Plaats je voor 19:30 een order? Dan kun je de bestelling dezelfde dag nog ophalen.

Benieuwd naar wat er op het takeaway menu staat? Gebruik de widget met ‘bestellen’ om het menu te bekijken en meteen een bestelling te plaatsen!

Alle gerechten worden in onze keuken gemaakt. We gebruiken hierbij verse en seizoensgebonden ingrediënten zoals jullie van Publiek gewend zijn.

 

see the menu

Biologische wijnen

 

Publiek heeft een aantal bijzondere flessen wijn geselecteerd die de gerechten helemaal afmaken. Check de beschrijving van de gerechten om onze aanbevelingen te zien. Selecteer de gewenste wijnkeuze, en voeg deze toe aan je bestelling. Indien nodig zorgen wij ervoor dat de wijn gekoeld is bij het ophalen van de bestelling.

(Hoor jij vaak dat je zo’n lekker jong gezicht hebt? Vergeet je ID-kaart dan niet meer te nemen als je de wijn ophaalt!)