Take away diner

 

Momenteel bieden we van donderdag t/m zondag een take away diner aan.

 

Bestel tot vier dagen van tevoren en haal je diner tussen 16:00 en 20:00 bij Publiek op. Plaats je vóór 19:30 een order? Dan kun je de bestelling dezelfde dag nog ophalen. Vanaf 10:00 zijn we geopend voor take away koffie, taart (zoals onze beroemde key lime pie!) en drankjes. Lunch is vanaf 12:00 tot 16:00 te bestellen.

Benieuwd naar wat er op het take away menu staat? Gebruik de widget met ‘bestellen’ om het menu te bekijken en meteen een bestelling te plaatsen!

Alle gerechten worden in onze keuken gemaakt. We gebruiken hierbij verse en seizoensgebonden ingrediënten zoals jullie van Publiek gewend zijn.

 

Biologische wijnen

Publiek heeft een aantal bijzondere flessen wijn geselecteerd die de gerechten helemaal afmaken.
Check de beschrijving van de gerechten om onze aanbevelingen te zien. Selecteer de gewenste wijnkeuze, en voeg deze toe aan je bestelling.
Indien nodig zorgen wij ervoor dat de wijn gekoeld is bij het ophalen van de bestelling.

 

Wildcard

Laat je verrassen en kies een van onze wildcard opties.
Kies uit bubbels, wit, rosé of rood voor €19,50 per fles. Wij selecteren vervolgens een van onze beste, exclusieve en biologische flessen wijn voor je. 

(Hoor jij vaak dat je zo’n lekker jong gezicht hebt? Vergeet je ID-kaart dan niet meer te nemen als je de wijn ophaalt!)